002.jpg

Isäntä osti meille suloisen valkoisen tulilatvan ja se matkasi kanssamme ja kukkii nätisti. Yhdessä ostimme nämä narsissit, alla myyjäisistä ostettu liina. 

001.jpg

SNY:ni lähettämä pehmoinen, lämmin ja kauniisti hohtava Karisma täydennettynä muutamalla 7 Veljestä jämällä, joita on jostain meille kertynyt, käytettiin loppuun tumppuihin ja sukkiin. Tumpuissa Lima-lanka ranteessa. Näille löytyy varmasti käyttäjä. 

Kannattaa varautua syksyyn: Pesin toppavaatteeni, tarkistin heijastimet ja laitoin taskuun puhtaat käsineet. Kylmä tulee aina niin nopeasti, että on hyvä olla varusteet valmiina. Isäntä pakkasi paksummat villapaitamme yläkaappiin, enää emme odota kovia pakkasia jolloin niitä käytetään.

Kävimme mukavalla pitkällä lenkillä ja hölkkäsimme joka toisen lyhtypylväsvälin, maastokengissä... Matkalla näimme tuttuja sauvakävelyllä ja Isäntä valitti, ettei yhtään suklaista pääsiäismunaa ole ollut tarjolla. Toinen Isäntä kertoi, että heillä rva kätki 20 munaa olohuoneeseen ja lapset, lapsenlapset ja pikkuiset lapsenlapsenlapset etsivät ne. Hän saa vain, jos jotain jää löytymättä! 

002.jpg

Älkää suotta säälikö Isäntää. Hän sai jäätyneitä karpaloita ja kuumaa kinuskikastiketta... 

004.jpg

Näin kodikas oli isoäiti, joka nämä herkut loihti pöytään! 

Toivotamme reipasta Pääsiäisen loppua, iloista vyötärön kavennusta, ahkeraa Lankalaihista ja kivaa kevätviikkoa jokaiselle. Sinivuokot kukkivat jo.