010.jpg

Eilen kävimme pyöräilemässä metsässä, koska latu on sulanut ja metsätie on ihan kuiva. Näsiä kukki, tuo myrkyllinen ja kaunis pensas. Jäin miettimään tätä kaunista väriä, aikuisena olen alkanut pitää lilasta ja muista kylmistä väreistä. Mielestäni olen kuitenkin lämmin ja ystävällinen....

011.jpg

Viikkoa aikaisemmin sinivuokkoja oli vain vähän, nyt niitä oli enemmän, suloisia sinisä ja violetteja kukkia syksyn maatuvien lehtien keskellä.

014.jpg

Pihassamme kadun puolella kukkii violetit hyasintit, ihan erikseen. Nämä on istutettu muistoksi naapurista, hänen ikkunansa eteen. Meillä on myös keltaisia ja vaaleanpunaisia hyasintteja, mutta kukkapenkissä.

004.jpg

SNY:ni lähettämä lanka, toinen niistä kirjavista keristä, sekä Roosa-nauhalanka ja vielä yksi jämä neuloutuivat sukiksi. Sivussa kulkee palmikkoraita, joita olen nyt intoutunut neulomaan enemmänkin. 16 s puikolle 2½ ja kantaan 24 krs. Olin niin intoutunut neulomaan, että meinasin vahingossa neuloa liian pitkät terät, mutta nopeilla sädekavennuksilla tuli sopivat.

Tänään sataa, joten nyt ehtii istua sinisellä sohvalla ja jatkaa Roosa-nauhalangan neulomista, seuraaviksi sukiksi. Mainittakoon, että Isäntä aloitti eilen siman teon, ämpärillisen.