IMG_3825.jpg

PERIKSI EN ANNA.  KOSKAAN! Näin lukee avainnauhassa, joka ei nyt näy kuvassa, mutta tuli marraskuun SNY-paketissa. Pääsi heti käyttöön... 

On yksi asia, jota toivon joka vuosi ja koska SNY:lläni on Taikapölyä, hän sen meille lähetti: Partion Adventtikalenterin!  Ole huoleta, hyvä SNY, avaamme luukut vuorotellen ja sovussa, kuten joka vuosi. Paketissa oli hunaja- suola maustettuja cashew pähkinöitä, siis oli, Isäntä avasi pussin... Dajmit suloisessa pussissa jemmattiin kaappiin. 

Paketissa oli myös suloinen kirkas enkelikoriste, sen asenamme pikkuisten sormien löydettäväksi, tietysti. Hauska tonttulakkilammas magneetti on jo pakastimen ovessa. 

Mukana oli myös neljä kerää sukkalankaa, nämä neulon talven mittaan. 

IMG_3827.jpg

Langoissa on todella kauniit värit. Lankapaketissa oli SUKAN NELONNAN PERUSKURSSI. Vau! 

IMG_3824.jpg

Kuva vähän huijaa, tietysti, mutta SNY oli neulonut näin kauniit sukat. Olivat tarkalleen samankokoiset, mutta juuri sentin verran liian lyhyet vaikka istuivatkin kauniisti. Etsimme näille käyttäjän, kuten annoit luvan, hyvä SNY. Ihanat sukat! Sovittelin niitä heti paketin avaamisen jälkeen, kuten kuva kertoo ja paketin muu sisältö on pöydällä. 

Todella hieno paketti, kiitos SNY! Jaksamme nyt odottaa joulua ja avata ensi sunnuntaina 1. luukun. Langasta alan nähdä unta, sopii hyvin vaikka jouluneuleeksi!