20170428_131223.jpg

Yhdessä Ystävättäreni ja Äitini kanssa vietimme Naisten Juhlapäivää. Aluksi kävimme taidemuseossa katsomassa suomalaisten naistaiteilijoiden teoksia. Siinä vierähti tunti mukavasti ja keräsimme taiteesta latausta mielelle ja sydämelle. Poikkesimme kaupungilla etsimässä baskeria Äidille, ei löynyt sopiva ja muuta hattua hän ei halunnut kokeillakaan. Menimmme sitten syömään yhdessä. Kuvassa annos nieriää kivi lautasena. Suli suussa! 

20170428_135250.jpg

Tässä gluteeniton uunijäätelö jälkiruoka. Olen myyty! Kuvat otin kännykällä, mutta tuoksu ja maku...ah!

IMG_4170.jpg

Mainittakoon, että Isäntä on ahkeroinut kuten joka kevät. Hän on tehnyt simaa. Se käy nyt pullorivistössä keittiön työpöydällä. Rusinat siellä liikkuvat ylös alas simahississä... Varoitin häntä etukäteen, mutta hän ei uskonut. Niinpä yöllä neliskulmainen pullo oli haljennut ja keittiössä tuoksui sima. Pesin maton ja taas on raikasta. 

silmukanytimestahaaste.jpg

Tällä Isännän simanvalmistuksella hän osallistuu Silmukan ytimestä huhtikuun haasteeseen aiheena HEDELMÄ. Sitruunahan on hedelmä ja rusina kuiva viinirypäle...

Haasteenhan tarjoavat Silmukan saalistus blogisti ja Pipon ytimestä blogisti. Kiitos heille!

Hyvää sima on ollut joka vuosi. Isäntä tekee sen huolella samoin kuin oma Äitinsä aikanaan on tehnyt. Iloista vapun aikaa teille kaikille!

20170416_160604.jpg

Tässä tuokiokuva Röllistä. Hän kiittää huomaavaisuuksista ja naukaisee. Liha-ateria maistuisi, kalasta en niin välitä... Näin liikkuvaisella kissalla on aina nälkä! (Kuvan ottaja ei ole nauttinut simaa, vaan kamera siirsi kuvan nurinperin)