IMG_5797.jpg

Kaksoset tulivat meille kylään päiväksi. Ulkona satoi vettä. Hiukan ennen heidän saapumistaan teimme pullataikinan, 2 dl maitoa. Nostatin sen mikrossa ja sehän tapahtuu nopeasti, 30 min. Eipä sade haitannut!

Tähän touhuun meni mukavasti aikaa! Yhdet isot ja kahdet pienet kädet käsittelivät taikinaa. Itse tyydyin antamaan materiaalia ja välineitä. Tuli piparkakkumuoteillekin käyttöä! 

Possu Munkille tiedoksi, että SNY-kierroksella lahjoitetut pääsiäismunan sisällöt otettiin ilolla käyttöön. Pienet sormet rakensivat yllätyksiä ja apua tarvittiin vain vähän. Erittäin kehittävää puuhaa tämäkin.

IMG_5802.jpg

Pikkuiset sanoivat ihan itse, että päiväruuan jälkeen voidaan syödä pullaa. Joten, ensin syötiin ihan pikkuisen. Pullaa meni sitten koko sateinen päivä! 

IMG_5803.jpg

IMG_5805.jpg

IMG_5804.jpg

Riikka-sukat, lahjaksi Äidilleni. Nokkoslankaa 70 g eli jäi vielä toisiin sukkiin. Alkuun loin 16 s puikolle ja resorin jälkeen kavensin 15 s. Nämä ovat kevyet ja lämpöiset. Nokkosen uskon miellyttävän Äitiäni, hän on kasveista kiinnostunut, innokas puutarhuri.