Katsokaa miten kauniisti kukka osaa uida!Rentukka oli täysin järvessä, tässä sen kaveri rannalla. Niin kaunis kevään merkki! Odottelemme jo uimakelejä, jos rentukan tavoin, kevyesti...

Sain tänään viimeisen Toverikuupostin:

Miten kauniisti tehty kortti ja KIRJANMERKKI! Todella tarpeellinen, KIITOS! Hymynaamat ovat niin veikeitä, että käytän ne harkitusti.

Lämmin kiitos kauniista, herttaisista, lämpöisistä lahjaideoista! Kaikki on otettu ilolla vastaan. Juhlaan on vielä aikaa, joten ehdimme koota kivan lahjan.  Haluamme antaa myös jotakin kouriintuntuvaa, vaikka muutoin muistaisimmekin lahjatiliä.

Lisäksi Heidille Suuri Kiitos kauniista tunnustuksesta! Tunnustus on otettu ilolla vastaan, suljemme sen sydämeemme ja vaikenemme onnellisina hymyillen. 

Yhteen asiaan Tunnustuksessa liittyen: Ompelu. Pitsillä peitän kiemuraiset ompeleet.  Nuken hame oli vanhuuttaan hiukunut puhki. Äitini osti tämän soman kankaanpalan. Pitsin olin kauan sitten hankkinut puseroon, mutta pala oli jäänyt jäljelle, nyt käytin sen loppuun. Kiinnittimenä on vanha neppari. Tuumailin vain, että puserokin on vanhuuttaan kellastunut, mutta ompelun taidan jättää väliin....puikot sopivat paremmin käteeni. Tämän nuken on veljeni joskus tuonut Äidilleni matkamuistona.  Nyt voimme palauttaa tämän takaisin!