IMG_5952.jpg

Olimme kivoissa syntymäpäiväjuhlissa ja saimme näin kaunista kakkua, päivänsankarin leikkaaman palan.  Lasten kasvatukseen kuuluu myös kakun leikaaminen... Hän sanoikin, että tällä palalla pärjään päivän, antaessaan minun palani.  Herkullista oli! 

IMG_5950.jpg

Päivänsankari sai meiltä stipendin urheilutarvikkeita varten ja sille onkin tarvetta, kun kesän aikana jalka on kasvanut.  Sisarensa sai myös lahjan ja se ilahdutti häntä suuresti. Valitettavasti talo oli täynnä vieraita, eikä voitu opetella virkkausta. Ostin mukaan myös kannellisen muovirasian, jotta tarvikkeet eivät huku. Tuumin, että tuollaiset pikkuiset kerät ovat kiva alku. Värejähän voi ostaa sitten lisää myöhemmin ja isompia keriä. Tarviikeiden on hyvä olla lapsen mitoissa.

IMG_5951.jpg

Ei liene vaikea arvata miksi valitsin juuri nuo kerät?  Rasioissa ei ollut vaihtoehtoja värin suhteen, mutta läpinäkyvyys on hyvä juttu. 

IMG_5963.jpg

Näihin sukkiin käytin kaksi jämää loppuun. Olen tästäkin jämien kulutuksesta hyvin tyytyväinen. Vihreässä langassa oli hurjasti eläinpölyä ja karvoja. Langanhan sain kerran lahjaksi keränä. Neulominen aiheutti hurjan nuhan, joten pesin sukat ja lopun langan ja tuuletin niitä ulkona. En halua saajan saavan allergisia oireita. Nämä menevät johonkin keräykseen.  Tuo vihreä on luonnossa hiukan erilainen, sellainen erityisen hyvin tummansiniseen sopiva. 

Lämpöisiä elokuun päiviä!