IMG_5138.jpg

Näin hieno kortti oli mukana ihanan, uuden Kesäkassini matkassa. Korttikin kertoo teemasta millä Kesäkassi on tehty: Kauneutta ja tyyliä! 

IMG_5137.jpg

IMG_5136.jpg

Sisältökin runsas ja tyylikäs! Sydämellinen kiitos! 

Oma kassini lähti parini toiveista, lehtiä ja liljoja. Yhtään liljaa en saanut, etsin kyllä materiaalia monesta kohteesta. Päädyin tekemään lehtiä. Ensimmäiseksi neuloin kassin. Lankana 3 kerää tummaa punaista, tavoitellen toiveväriä viininpunainen, essentials cotton dk. Puikko nr 3 , pyörö.

IMG_5134.jpg

Kuvassa puuttuu vielä vuori. Lanka on niin kauniinsti himmeästi hohtavaa, ikäänkuin helmi tai lilja. 

IMG_5131.jpg

Lehtikuvio lähikuvassa, otettu Sauna-sukista, Ulla-neulelehdestä. Kuvio toimii hyvin, muuallakin kuin sukissa. 

IMG_5139.jpg

Tässä on laukku valmina matkaan. Kahvat rottinkia ja neuloin niille kujan joihin ne ompelin. Lankaa meni tarkalleen  3 kerää, pieni pätkä vain jäi.

IMG_5135.jpg

Vuoikangasta etsiessäni löysin kankaan johon itse ihastuin. Ompelin siitä kassin. Päällä on vetoketju ja pohjan olen kovettanut, kuten koko kassin, Mäntästä ostamallani kovikepuuvillalla. Mäntästä ostin myös osan kassien lisäosista, samoin Ahlmanilta, kesäretkellä.

IMG_5125.jpg

IMG_5140.jpg

Kassiin kokosin parini toivetta monikäyttöisyyttä tapaillen monipuolisen kesävarustuksen. Herkkuja toiveisiin ja kivaa kesätekemistä. Ompelutaitoni ovat hyvin haparoivia, siksi panostan materiaaleihin ja sisältöihin. Ainoa lilja jonka löysin oli kielo,  Lily of the valley ja sen halusin mukaan herkkuna. Mäntän Taito-shopista löytyi.