IMG_6796.jpg

Näiden kotimaisten ruusujen myötä kiitämme jokaista vierailijaa ja komentoijaa: KIITOS!

IMG_6798.jpg

Pitkään on pyörinyt tämä kaunis sukkalankajämä odottaen mihin projektiin se riittäisi. Terän sininen raita on se raja jossa ne muttuvat yksilöllisiksi eli olisiko tässä oikean ja vasemman jalan sukka? Sävyyn sopivaa siniharmaata jämää hyödynsin kantapäähän ja terään. Laitoin kaappiin, jätän itselleni, koska haluan jokaisen lahjoittamani parin olevan niin harmoninen kuin mahdollista. Ohuet villasukat ovat juuri nyt ihanat käytössä.

IMG_6799.jpg

Kirjavaa lankaa oli 34 grammaa jäljellä. Kantapään neulottuani punnitsin sen ja kerin 17 grammaa erikseen ja aloitin toisen sukan. Vaaka ei ole ihan tarkka, pikkuisen jouduin käyttämään siitä ensimmäiseen sukkaan, mutta lanka riitti! Varren resorin ja kantapään neuloin ruskealla jämällä, oikeastaan kahdella eri jämällä. Nämä annan joululahjaksi tuntemattomalle lapselle. 

Joulukauppa on alkanut monessa paikassa tapahtumina. Myös joululahjakeräykset monin tavoin on alkaneet. Ehdotin Isännälle, että annamme toisillemme lahjaksi sen, että joku tuntematon lapsi saa lahjan. Käymme etsimässä Joulupuusta lahjatoiveen ja hankimme sen...Marraskuun harmaudessa ajatus lämmittää sydäntä ja tuo valoa. 

Valoisaa mieltä ja onnellisia ajatuksia juuri Sinulle!