Seurakunnassamme on yli 40 vuotta kokoontunut Naistenkerho. Alkunsa kerho sai seurakunnan päiväkerhon lasten äideille pidetystä kerhosta, vetäjinään pari seurakunnan työntekijää. Myöhemmin vetovastuu siirtyi yhdelle ahkeralle kerholaiselle ja hän veti kerhoa 40 vuotta, jäseninä samat naiset, nyt jo isoäidit. Vuosi sitten kerholla oli pula vetäjästä, samat kerholaiset jatkoivat. Siirryin yhdyshenkilöksi eli pidän yhteyttä seurakuntaan päin kerhon asioissa. Tänään lauloimme suvivirttä ja sain näin kauniin kimpun.  Haluan jakaa tämän ilon kanssanne!

Vappuna olin Puolison kanssa kaupungin keskustassa kävelyllä. Ilma oli todella viileä. Näin jotakin tavattoman järkevää ja kaunista; nuori äiti ja pikkuinen tyttö pyhämekoissa ja juhlakengissä olivat menossa ravintolaan vappulounaalle. Molemmilla oli kesäisten avokkaiden parina NEULOTUT SÄÄRYSTIMET!

Nyt on suunnitelmissa toteuttaa kaunis kesäkassi, osallistunhan vaihtoon. Pohdinnan alla on: Millainen kassi/laukku kesäksi?

Istutimme tänään Äitini eilen tuomia kukkia pihaan. Äiti neuvoi antamaan kahvinporoja kukille kasteluveden mukana, pitävät happamesta maasta. Onnistuu helposti, pidän pannukahvista.  Laitoin myös SNY:ltä ja Toverikuu pariltani saamani siemenet maahan, nyt odotetaan kasvun ihmettä!

Suloisia kevätpäiviä teille kaikille! Laulakaa Suvivirttä omaksi ja läheistenne iloksi, tekee hyvää sydämelle!