IMG_4921.jpg

Kodin Ruhtinatar lähetti meille niin ihanan pääsiäiskortin, kiitos! Sininen väri sopii aina ja kaikkeen!

IMG_4922.jpg

Niinpä hankin keltaisten höyhenien lisäksi myös sinisiä höyheniä pajunkissoihin. Kuvasin keittiössä pääsiäiskukkamme, ne maljakossa olevat, keltaisia kaikki. Ohraruohoista toinen kulho itää, toisessa ei vielä mitään elonmerkkiä. Itäminen  kesti viime vuonnakin aika pitkään, Isäntä muisteli.

IMG_4912.jpg

Tämä keltainen ruusu asuu oikeasti olohuoneessa, Sinisen sohvan vieressä, mutta kuvasin keittiössä. Ihana ruusu!

IMG_4920.jpg

SNY lähetti minulle penaalin ja liitin sen yhdessä neulomieni sukkien kanssa prinsessareppuun. Vielä aion liittää reppukoristeen siihen mukaan. Tämä on Vaaka ry Koulureppu lahja lapselle. Kurkkaa www.vaaka.org ja pääset selville asiasta. Kiitos SNY, penaali on todella ihana! Ota sinäkin sydämeesi tämä antamisen ilo.  

Aurinko paistaa pitkänäperjantaina täällä meilläkin. Kävin pitkällä kävelyllä nauttimassa vielä puhtaasta lumesta, sulavista kinoksista ja raittiista ilmasta. Avokuntoutukseen liittyen yritän pitää itseäni liikkeellä eli tehdä oman osuuteni. 

IMG_4925.jpg

Minulla on ollut tämä kaunis lanka, kaksi vyytiä lahjaksi saatuna jo pidempään tallessa. Päätin tässä hiljattain ottaa sen työn alle ja ostin sen pariksi kaksi kerää valkoista akryyliä. Neuloin lankoja raitoina vapaamuotoisesti. Tuloksena kiva pikkupeitto. Saajaa en vielä tiedä, mutta aika tavaran kaupitsee!  Muitakin aarteita on tallessa, yksitellen yritän niitä hyödyntää...

IMG_4924.jpg

Reunoissa kaksoishelmineuletta, pikkuisen käpertyy, muutoin sileää ja kaikki pienet pehmeät koristeet etupuolella. Pitkillä puisilla suorilla puikoilla neuloin.  Tämä kuvastaa, että kaikille puikoille on käyttöä! 

Hyvää pääsiäistä! Pitäkää huolta toisistanne, rakkaistanne ja ystävistänne. Soittakaa, käykää kylässä, muistakaa, ottakaa yhteyttä, nyt on monta päivää vapaa aikaa kokea iloa yhdessäolosta. p.s. Villasukat on mainio tuliainen! Lankanakin voi viedä... Lankalauantaina on lankakaupoissa tarjouksia...