Sain käytettyä loppuun muutaman ihanan langan näihin sukkiin, viemme ne lahjaksi pyjaman kera. Unisukiksi?

Kevät on tullut, ainakin kevätesikot!

Vietimme yhdessä lomapäivää. Aamulla siivosimme, kävimme ruokakaupassa ja hankimme suloiset kevätesikot kotiin ja Äidilleni.

Olisinpa huomannut pyytää Äidiltäni parsimisnäytettä, hänen parsimuksensa on kuin taidetta, niin huolellista ja kaunista. Parsinsieni laitetaan parsittavan reiän alle, esim. sukan tai tumpun sisään, reikä siis pingotetaan muotoonsa parsinsienen päälle. Varsi toimii hyvin sormissa tukena, sienen hattu on näppärä kantapäässä, villapaidan kyynärpäässä jne. Sienen avulla on helppo ommella korinpohjaa, tai halutessaan neuloa silmukoita, jos reikä on suuri. Sieni estää myös ompelemasta reikää umpeen vastapuoleen...saa sormikkaan tai tumpun vielä käteenkin. Äitini on elämässään paljon parsinut. Hän on rauhallinen ja kärsivällinen, niistä ominaisuuksista on hyötyä.

Puisia parsinsieniä on nykyisin haasteellista löytää, kaupassa on kyllä muovisia.  Kysykää Äideiltä ja Isoäideiltä ja pyytäkää opetusta, saatte mukavan yhdessäolohetken ja saatatte kuulla ihania tarinoita heidän nuoruudestaan!