004.jpg

Tämä kaunis kranssi ilahduttaa eteisen ovessa. Emäntä osti sen Turun torilta, kiitokset vielä kivalle kauppiaalle! Meillä oli aiemmin liekovarpiosta tehty kranssi, mutta se oli muuttunut kauniin ruskeaksi. Emäntä kiikutti sen pois. Koska kauneus on katsojan silmässä hän hankki tämän tilalle. Eihän sinisessä kodissa voi olla ruskeaa kranssia...Suloiset kukat ovat kuivakukkia ja kylmää väriä.

005.jpg

Tämä tyynyliina on ostettu samalta torilta. Siniselle sohvalle sopiva lahja Isännälle.Tekijä on jo nukkunut pois, mutta tukeakseen hänen tyttäriään näitä myy linnun ruokapönttökauppias. Oli muuten mainio tuote hänellä tarjolla, käykää katsomassa!

003.jpg

Lopultakin valmistui yksi sytomyssy Virkkaustaidottoman lahjoittamasta langasta. No, tekeillä on muitakin neuleita ja aikaa vain rajallisesti. Käyn nimittäin Pikkuompelu-kurssilla, ikäänkuin käsityökerhossa, virkistymässä. Siellä on ihana  tunnelma ja mukavia ihmisiä käsityön äärellä sekä ammattitaitoinen opettaja. Pienenä kivana lisänä asiassa on nuori rouva, joka vasta opettelee suomen kieltä. Sanoin hänelle, että mainio valinta opetella kieltä: tehdä käsitöitä ja puhua! Haastankin jokaisen käsityöläisen opettamaan kieltämme näin hauskalla tavalla.

001.jpg

Isäntä haastaa jokaisen Isännän huolehtimaan Emäntänsä turnauskestävyydestä terveellisen ja iloisen aterian avulla! Oikein mukavaa lokakuun aikaa ihan jokaiselle!