IMG_6319.jpg

Niin siinä vain kävi, että Marttaraita, kaksi viimeistä kerää halusivat tulla neulotuksi sukiksi edellisten kahden malliin ja niin neuloin ne viikonlopun ratoksi. Kuvassa vyöte ja edellisessä postauskessa esittelemättä jäänyt virkkuukoukku millä päättelin langanpäät.  Ymmärsin jälleen kerran, miksi 7 Veljestä on niin suosittu lanka. Se luistaa mukavasti puikoilla ja on nopeaa neulottavaa, oikein hyvää lankaa ja tuottaa työtä kotimaahan. Minulle kotimaisuus on tärkeä arvo. 

IMG_6318.jpg

Nämä kuten kaksi edellistäkin paria pakkasin Vaaka ry lahjaksi  nuorille. Näissä on väri-iloa arkeen!

IMG_6297.jpg

IMG_6296.jpg

Nämä kaksi pehmoa kuvasin ikkunan läpi, siksi ne ovat sumuisia. Lisäksi oli uppo-nalle. Huomaa tämän nallen komea villapaita, missä kirjailtuna tähti, Elämän tähden teema. 

IMG_6293.jpg

Näin aikoina tehdään paljon kaunista vapaaehtoistyötä. Kuvasin Ihanien ilahduttajien työpaikalleni lähettämistä korteista kaksi. Kolmas, täynnä sydämiä ja kaunis viesti oli mukana, niistä en saanut sopivaa kuvaa. Kortit on jokainen hyvin taitavasti askarreltu ja niihin on käytetty aikaa ja varoja. Ilahduimme koko porukka!

IMG_6298.jpg

Rentukka kukkii kauniin keltaisena, aitona kevään merkkinä.

IMG_6317.jpg

Lemmikki kukkii autopaikallamme, sillä on reservaatti! Samoin puna-ailakilla kukkapenkissä. Noilla rikkaruohoilla EI ole, mutta kuka niitä nyt perkaamaan ehtisi, kun puikot on käsissä!

IMG_6316.jpg

IMG_6305.jpg

IMG_6307.jpg

IMG_6310.jpg

IMG_6311.jpg

IMG_6312.jpg

Tämä kaveri vieraili toistuvasti vaahterassa, kun istuin pihassa neulomassa. Kevät tarjosi ensimmäisen lämpimän päivän ja tarkenin viettää monta tuntia puun alla. Ilmankos sain kaksi sukkaparia valmiiksi. Viikonloppu oli kuin pieni loma!

Kävimme Isännän kanssa metsäkävelyllä ja näimme miten nuoret miehet temppuilivat maastopyörillä. Taitavia ja huikeita suorituksia! Perjantaina ilahduin, kun näin isän kolmen pienen pojan kanssa. Isä kuvasi, kun pikkukaverit vuorotellen pyöräilivät kivistä metsäpolkua. Sanoin hänelle, että hänellä on huikeat pojat ja sydäntäni lämmittää nähdä heidät yhdessä.