IMG_7018.jpg

IMG_7019.jpg

Suloinen keltainen jämä ja tumma violetti sukkalanka yhdistyivät tumpuiksi pikkutytölle. Pianhan näitä tarvitaankin! Käytin kaikkiin tumppuihin omia lankavarstojani, pieniä jämiä. 

IMG_7022.jpg

Muutama ihanan pehmeä jämä päätyi pitkäsi tuubihuiviksi, niin pitkäksi, että riittää hupuksi asti. Neuloin toisen tuubihuivin resorina. Vanhoja varastolankoja käytin näihin. Vielä on vähän vaaleaa lankaa jäljellä.

IMG_7023.jpg

IMG_7020.jpg

Tässä Ilun Handun söpöäkin söpömpää, merinoa vahvikkeella ja gimalluksella, neulottuna sukiksi. Äitini piti vyyhtiä ja minä kerin, 400 metriä laatulankaa. Meillä oli tosi hauskaa keriessä! Langan osti nuori äiti tytärtään varten ja antoi minulle jotta neulon sukat. Ihana projekti tehtäväksi. Lankaa jäi vielä 60 grammaa. Miten kaunista lankaa!

IMG_7021.jpg

Tuubihuivit neuloin Vaaka ry keräykseen lämmöksi nuorille. Oli hauska toteuttaa erilaisia neuleita, vaikka minulla onkin puikoille neulepusero itselleni. On hyvä käyttää omia varastojaan. Kannatti nostaa lankoja esille ja silmäillä niitä. Langat löysivät mukavasti käyttöä.