IMG_5606.jpg

Olemme viettäneet kesälomaa ja kävelleet metsässä miltei päivittäin. Mukana  on kevyt reppu, jossa vesipullo ja eilen omenat eväänä. Luonto tarjoaa mukavaa katsottavaa, joka päivä jotakin uutta. Tämä kevätlinnunsilmä löytyi pitkospuiden varrelta, luontopolulta. 

IMG_5612.jpg

Sinivuokolla on myös albiinoversioita, yhtä suloisia kuin siniset. Sanoinkin eilen Isännälle, että luonto juhlii ja pukeutuu sinivuokkoihin. Ihminen voisi tehdä samoin! Sinivuokolla on myös monia eri värisävyjä sinisessään. 

IMG_5613.jpg

IMG_5614.jpg

IMG_5615.jpg

IMG_5616.jpg

IMG_5617.jpg

Ja ihan vahingossa löysin geokätkön polun varrelta. Todella mukava juttu, koko perheelle sopiva. 

Olemme nauttineet lomapäivistä ihan kotona puuhaillen. Pesin matot ja ne kuivuivat todella nopeasti kevätpäivien lämmössä ja tuulessa. Pesuvälineinä SINI lasikuituvarsi ja mattoharja sekä nestemäinen mäntysuopa. Pesun suoritin saunan pesuhuoneen lattialla. Ikkunat on vielä pesemättä, koska pihan koivut aikovat ihan pian aloittaa siitepölyn levityksen. 

IMG_5610.jpg

Kevätpäivänsini aloitti kukinnan iloksemme. Olemme nauttineet istuskelusta pihassa, eilen jopa shortseissa ja T-paidassa tarkeni neuloa.

IMG_5611.jpg

Koska on kesäloman viimeiset päivät ja kesä saapui kevään keskelle, istutin ensimmäiset kesäkukat ruukkuun. Isäntä toivoi punaista pelargoniaa ja pariksi valitsin kaksi suloista orvokkia. 

Posti toi alkuviikosta kortin Annelta, lämmin kiitos! Toivotamme teille kaikille suloista kevätviikonloppua, nauttikaa lämmöstä ja ulkoilkaa. Luonto odottaa ja yllättää.