IMG_6186%20%282%29.jpg

Oletko tutustunut KIERTÄVÄÄN BOOKCROSSING-KIRJAAN? Löysin sellaisen kirjastosta, erityisesti asiaan varatulta pöydältä. Kiertävä kirja on vapautettu kulkemaan ja keräämään lukijoita. Muutaman olen aikaisemminkin löytänyt, lukenut ja vapauttanut. Lisäksi olen ikäänkuin kiitoksena vapauttajalle siis kirjan alkuperäiselle omistajalle, kirjoittanut pienen arvion kirjasta. Kaunista, ekologista ja ystävällistä! Isäntä lukee vielä kirjan ja sitten se lähtee matkaan odottamaan seuraavaa lukijaa.

IMG_6182.jpg

Puukko vietiin tänään lahjaksi ja se pääsi heti käyttöön. Juhlamekossa, kauniit kengät jalassa 9-vuotias tyttö veisteli lastuja innoissaan! Lahja oli siis mieluinen. Isä harjasi lastut lattialta ja juhlat jatkuivat.

IMG_6181.jpg

Suosittelemme siis ihan jokaiselle kouluikäiselle lapselle kunnon puukkoa lahjaksi ja aikuista opettamaan sen käyttöä. Lastut saa helposti pois lattialta harjalla ja sihvelillä tai imurilla näin talvella. Luomisen ilo on se juttu! Kädentaitoja voi kehittää monin eri tavoin. Jospa tarttuisin puikkoihin ja Isäntä kirjaan.