Ruiskaunokki%20%20sytomyssyt.jpg

Tiedoksi: Syksyn SNY-kierrokselle ilmoittautuminen on alkanut. Kurkkaa osoitteeseen SNY   rohkaise mielesi ja ilmoittaudu mukaan! 

Syksyn teemat ovat hyvin hauskoja ja saivat minut jo suunnittelemaan tulevia paketteja, vaikka en edes tiedä kenestä tulee parini...

IMG_4543.jpg

Ihana kesä on hemmotelut meitä jo torstaista lähtien auringon paisteella. Niinpä olen uinut ja kerännyt vähän niittykukkia. etupäässä valokuvina, mutta myös maljakkoon. 

IMG_4545.jpg

IMG_4540.jpg

Eilen Nurmeksessa Aronsalmen sillan kupeessa kävimme pienessä kioskissa kahvilla. Olisittepa nähneet miten somasti se oli sisustettu!  Ulkonakin näin kaunis orvokki-istutus vanhassa maitotonkassa. Sisällä törmäsimme blogiystävään? 

IMG_4541.jpg

Pienenä vinkkinä sadepäivien varalle: Vuokatin urheiluopistolta voi vuokrata tiloja yksityiskäyttöön edullisesti. Käyttöönsä saa hyvät tilat urheilla. Myös väineitä on monenlaiseen tekemiseen. Me vuokrasimme kahdeksi tunniksi pallohallin ja siellä yhteensä kahdeksan lasta ja kuusi aikuista sai urheilla mielensä mukaan. Lapset käyttivät pehmusteita ja heittivät kärrynpyöriä, kuperkeikkoja ja voltteja niin että päätä huimasi katsella!

Me pelasimme sulkapalloa, mailat meillä oli omasta takaa, mutta verkot olivat paikan päältä. Samoin harjoittelimme koripalloa tekemällä koreja. En ole ikinä sitä pelannut. Voisinkohan ilmoittautua Kevennystä Tarvitsevien Aikuisten Naisten koripalloharjoituksiin, korintekijäksi, siihen korin alapuolelle? 

Suloista suvea. Nauttikaa urheilusta pilke silmäkulmassa!