IMG_7052.jpg

Tuoreimpaan Vaaka-projektiin neuloin ystävän langoista sukkia toiveväreissä.  Lapset ja nuoret ovat kertoneen kengän numeron ja toivevärin.  Neuloin palmikkoraidan 7 Veljestä sukkiin. 

IMG_7054.jpg

IMG_7057.jpg

Kävin käsityömessuilla ja nautin joka hetkestä!  Hassuinta oli, että ostin 4 kerää mustaa 7 Veljestä, koska mustaa lankaa ei ollut ystävällä eikä minulla. Toiveena oli isot mustat sukat. Suunnitelmani oli Nalle-langasta neuloa, mutta musta lanka oli hyvässä tarjouksessa Novitan kojulla. Jos maksaa lipusta, että pääsee ostoksille, täytyy yritää säästää! Olen ihan yllättynyt, miten hyvin mustan langan neulominen sujui. 

Messut oli hyvin järjestetty. Käytävillä oli tilaa liikkua. Tarjolla oli monia kivoja esityksiä ja niitä sai seurata istuen, kuten aina ennenkin.  Etäparkista pääsi ilmaisella bussilla ihan oven eteen ja näin sai ostokset kivuttomasti kotiin.  Olkoonkin, että kävelin sinne parkkipaikalle.

IMG_7056.jpg

Kaupunkilanka löytyi ystävältä harmaana kimalteena. Yksi kerä riitti kun neuloin lyhyet varret. Näihin en neulonut palmikkoa, kimallus riittää.  Hiirenhammasreunan aloitin harmaalla alpakkajämällä ja se jäi nurjalle piiloon. Alpakka on niin suloisen pehmeää, että sopii hyvin taitteeseen. Alpakkapätkän löysin vielä ompeluun kun käänsin reunan. Takana varressa on resoria.  Pyynikki sukat kimaltavat kuin ainakin Pyhäjärvi ja Näsijärvi kun niitä katselee Pyynikinharjulta sulan veden aikaan, kuten juuri nyt. 

Nämä sukat menevät siis täsmätoiveena joululahjoiksi.  Huomasin taas kerran, miten hienoa on löytää varastosta hyvää lankaa!  Ystävän varasto siinä hiukan pieneni, minulle jäi kaksi kerää mustaa seuraavaan sukkapariin. 

Neulomisen iloa Sinulle!