Etsin runsaista käsityölehtivarastostani ohjetta, eilen aamulla löysin. Isomman huivin neuloin Woolista, 60 g, 3½ puikoilla. Alkuun 15 s helmineuletta, lisäsin ad 30 s, kavensin  ad 24 s. Näillä 24 s 1o, 1n resoria 7½ cm, lisäsin ad 34 s ja neuloin ainaoikein neuletta 36 cm. Pikkuisen karhea lopputulos, olisi kannattanut neuloa resoria  tuo väliosakin.

Raidallinen huivi: 3½ puikoit, 30s alkuun ja 1o, 1n, resoria yht 41 krs. Jaoin silmukat kahdelle   nro  3  sukkapuikolle ja neuloin 18 krs 1o, 1n resoria kummallakin. Hyvä tunneli tuli, kun otin silmukat takaisin vuorotellen samalle puikolle. Lisäsin silmukat ad 32 ja neuloin yht 26 cm. Lankaa kului 45 g, suloisen pehmeä.

Olen pikkutyttönä käyttänyt keltaista pujotettavaa villahuivia, siinä oli pisaran malliset päät. Olen joskus neulonut Kotilieden ohjeella vauvakokoisen huivin, mutta ohje on jossakin? En löytänyt .  Aikuisen huivin ohjeen löysin ensin, siinä oli selkeästi suorakaide. Löysin myös vauvaohjeen, mutta toteutin omanlaiseni version. Nyt mitat on muistissa vastaisen varalle.