IMG_6752.jpg

IMG_6753.jpg

Veljen sukkien jälkeen neuloin sukat hänen vaimolleen. Sukan sivussa on palmikkoraita. Lanka on lahjaksi saatua jo muutaman vuoden kaapissa odottanutta sukkalankaa. Sukista tuli pehmoiset ja mukavat. Vie nämä lahjaksi kun käymme kylässä.

IMG_6757.jpg

Kuvassa ihana syystähti jonka sain lahjaksi neulovalta ystävältä. Väriksi hän oli etsinyt mahdollisimman tummaa, sinertävää, fuksiaa. Tämä kaunistaa keittiötämme ja tuo iloa arkeen. Vieressä uudet puikot, joilla olen nyt neulonut useamman sukkaparin. Hauska kokeilla uusia puikoja. 

IMG_6754.jpg

Neuloin sukat Lassi sukkalangasta ja epäilin neuloessani olisiko pitänyt ottaa isommat puikot kuin 3½ koska neule tunuit kovalta. Ensimmäsitä kertaa kylvetin sukat valmiina, kuva alla. Neule pehmeni, suorastaan veltostui. Suunnittelen lopusta langasta jotakin muuta neuletta.

IMG_6755.jpg

IMG_6756.jpg

Kuvassa ihanien lankojen jämistä neulotut lasten sukat ja ne ihan uudet puikot joita näihin käytin. Hurjan kalliita on puikkoja, joten niitä kannattaa käyttää paljon! 

IMG_6759.jpg

Lankajämien kuluttaminen kauniisti on ihan oma haasteensa. Tässä pari lasten sukkia. Uudet puikot oli tässäkin parissa työvälineenä.

IMG_6760.jpg

Eikö olekin kauniin syksyiset värit?  Lämpimät,  ohuet sukat ovat mainiot näin syksyllä jalassa. Lasten sukat neuloin Vaaka ry keräykseen joululahjaksi lapsiperheille. 

IMG_6758.jpg

KARKUN SAMOOJAT RY oli lahjaksi partiolippukuntansa johtajalle tehnyt pienen vaelluspolun Salokunnan kirkon kupeeseen. Siellä oli kuusi taulua joiden ääreen oli hyvä pysähtyä ja rauhoittua mietiskelemään.  Kuvassa yksi tauluista. Ihana lahja!