IMG_5620.jpg

IMG_5618.jpg

IMG_5619.jpg

Kolme kuvaa kertomassa tärkeästä asiasta. Silkki-päivänä ostin lisää nokkoslankaa ja neuloin meille Pariskunta-sukat.  Isännältä varmistin, että hänelle sopi tehdä oranssit varpaat. Tämä nokkoslanka on todella ihanaa neuloa. 

Omaa toista sukkaani neuloin eilen Nokian terveyskeskuksen päivystyksessä, missä odotimme monta tuntia Äidin kanssa. Alkuun Äiti pärjäsi hyvin, vaikka oli nukkunut vain kaksi tuntia yöllä voimakkaan kivun vuoksi. Alku oli kivutonta, mutta sitten kipu taas alkoi ja hän yritti hieroa ja lämmittää jalkaansa. Selvästi hyvin tuskaisena.

Henkilökunta oli hyvin ystävällistä. Lääkäri pahoitteli, että jouduimme odottamaan. No, tämän hyvin ymmärsin. Sydänpotilas ohittaa kyllä jalkakivun.  Nopeasti lääkäri löysi kivun syyn, kun minä toimin tulkkina Äidille. Kivun ja jännityksen vuoksi sekä kipulääkkeiden seurauksena hänen olonsa oli hiukan epävarma.  Lääkäri kysyi voiko antaa injektion ja minä lupasin, Äidin puolesta. Ihana injektio!  Äidin olo helpottui ja hän pääsi kotiin huilaamaan. Sisareni kävi illalla katsomassa ja me menemme tänään.  Äidillä on kerrostalon pihassa oma pieni kukkamaa ja siellä syksyllä  istutettuja sipuleita. Kelpaa siinä kuntoutua, kun seuraa kukkien puhkeamista! 

Molemmat asiat kertovat RAKKAUDESTA.  Isännän kanssa on oltu kauan yhdessä ja nyt meillä on samanlaiset sukat tämän merkkinä.  Äitini on aina tehnyt kaikkensa lastensa vuoksi. Nyt hän on iäkäs, kahdella kuulolaitteella varustettu, ikäisekseen notkea rouva.  Kuulolaitteet eivät auta, hän selvästi lukee huulilta ja tähän asiaan sain olla tulkkina. On onnellista, että saa auttaa vaikka vain tulkkina. 

Hyvää viikonloppua. Huomioikaa rakkaitanne!