IMG_4837.jpg

Oletko tullut ajatelleksi miten kivaa ja ilmaista materiaalia talvi tarjoaa? Kuvassa komeita jääpuikkoja, joita lapsiperhe oli käynyt taltan, vasaran ja pulkan kanssa hakemassa kalloilta. Tilkka vettä ja lapset saivat koottua komeita jääveistoksia, yhdessä kaverin kanssa.  Vesi jäädytti jääpalat yhteen, hyvin nopeasti. Kuvassa näitä jääpuikkoja iskettynä lumeen. 

IMG_4844.jpg

IMG_4845.jpg

IMG_4846.jpg

Jääpuikkojen keskellä on hyvä huomioida, että nyt on oikea aika laittaa uudet lintupöntöt ulos odottamaan asukkaita. Kuvassa päivänsankarin tuotos ja asukaskin on sinne jo löytänyt. Miten teillä?

IMG_4871.jpg

Neuloin sukat, Teetee halti, 86 g, 14 s puikoilla nro 3. Raidat menivät hienosti kohdalleen, ihan itsestään. 

IMG_4869.jpg

Ilmoitin sisarelleni, että sukat odottaa. Hän on allerginen villalle, mutta nämä ovatkin puuvillaa ja keinokuitua. Jokin meni eri tahtiin, kun kantapäätkin ovat hiukan erilaisia ja terässä pieni heitto raidoissa. Ei kyllä haittaa sukkien saajaa, itseäni hiukan ihmetyttää, mutta mikään inhimillinenhän ei ole meillä vierasta, puhumattakaan neulekäsialasta. Neuloin ensin toisen valmiiksi ja sitten samasta lankankerästä yhtäsoittoa toisen. Kauniit nämä kyllä ovat! 

Pakko kertoa ihana asia tältä päivältä. Viimeistä työpäivää viettävä 5 kk ikäisen pojan isä sai  kotiin vietäväksi ne Antinpaitasukat tänään. Hän lähetti kuvan kotiin ja sai nopeasti vastauksen. Vastauksessa on kuva, jossa näkyy potkuhoususta pieni isovarvas. Varvas on puhkaissut potkuhousun. Lisänä teksti: Tarpeeseen tulee. Voiko ihanampaa kiitosta saada? Lisäksi nuori isä kertoo, että hänen nuoruutensa urheilujoukkueen pelipaitana  on nimenomaan sininen Antinpaita, jossa  vinoneliö.