001-normal.jpg

SNY64 on koonnut mahtavan paketin, kauniiseen punaiseen laatikkoon. Teemana Neulahuovutus. Olen ennenkin saanut lahjaksi huovutustarvikkeita, mutta näytettäväksi asti ei ole mitään valmistunut.  Lupaan yrittää uudestaan, ihan lähiaikoina. Onkohan kaapissa laastaria?

Laatikossa on huovutusneuloja ja puinen kahva, huovutusvillaa. Malliksi ihastuttavat siniset huovutetut pallot, korvikset ja niitä katselee laastaroitu, ommeltu nalle!

Käsien hoitoon on lavetelintuoksuista hoitoa, pakattuna violetin satiininauhan somistamaan laatikkoon. Satiininauhan käytän pian! 

002-normal.jpg

SNY64 oli huomioinut sydämellisesti Vaaka:n paikallisen kummikohteen.Sairaalan Vauvaperhetyön. Lahjoitamme vastasyntyneille vauvoille itsetehdyn Vauvalahjan. Katsokaa, miten suloiset junasukat ja pienet tumput. Molemmat pysyvät hyvin päällä ja lämmittävät niin vauvaa, kuin äitiäkin! Usein nämä vauvat eivät muita muistamisia saakaan, joten lahja on erityisen arvokas.

003-normal.jpg

Tämä kukkasella suljettu pussi ilahduttaa Isäntää. Kukkanen otettiin tietokoneen viereen somisteeksi, korvikset emäntä ottaa käyttöön ja marmeladisydän maisteltiin puoliksi!

Ihana paketti sisälsi myös villalankaa, siitä neulotaan sukat, kun eräs kiireinen työ ensin valmistuu. Erittäin mieluinen paketti, KIITOS!