002.jpg

Marraskuun ihana, kahvintuoksuinen SNY-paketti on täällä. Teemana: valoa pimeyteen, rakkaus, ystävät, perhe ja lempivärit.  SNY on todella panostanut paketin kokoamiseen, voin vain huokailla ihastellen tämä runsauden, pehmeyden, laadun ja tyylikkyyden keskellä!

Paketissa on kaksi kahvipakettia, toinen itselle toinen Vaakan joululahjakassiin laitettavaksi. Värikäs neulenukke, jonka käyttö täytyisi todellakin opetella... Rakkaus teemalla sydänkynttilä, todella meille sopiva, poltamme kynttilöitä iltaisin. Terveellisiä herkkuja... Kaunista lankaa, sopien kahvipaketteihin ja Isännän poskeen hierottuna, ei kutita, siis todella ihanaa materiaalia! 

Mukana myös hyvin kaunis ja pehmeä alpakkamyssy, jonka vien heti huomena sytomyssyksi. Tämä lämmittää sydäntäni, joku tarvitseva saa kauniin ja alkavaan kylmyyteen sopivan lämmittimen. Hyvä SNY, kosketat sydäntäni!

Mukana oli myös ohje edellisen paketin suloisiin sukkiin ja kirje. Mahtava kokonaisuus, erittäin onnistunut ja runsas, jälleen kerran. Sydämellinen kiitos myös e-kortista jonka sain eilen. 

Tämän kuun lanka muotoutuu joksikin lämpimäksi Isännälle, se ihana pinkki kun neuloutui minulle itselleni... Kuvaan, kunhan tulee valmista toisestakin osasta.