IMG_3778.jpg

Tässä kuva tänään noutamastani erityisen herttaisesta lokakuun SNY-paketista. Kuvassa näkyy SNY:ni kirjoittama kirje, jonka kysymyksiin vastamme heti: Sininen on juuri se oikea sininen ja taitaa päästä heti puikoille! Pinkki lanka joka sormikkaistani sinulle jäi, houkuttaa myös neulomuksiin... Kahvi ja tee, niitä maistellaan viikonlopun myötä.

Silmukan lepuuttajat ovat todella tarpeellinen ja paljon käyttämäni tarvike. Suloinen lammaspuikkomittari oli tosi toimissa heti ja hyvin toimikin! Nämä uudet puikot ovat niin kauniit, että taidan ottaa ne heti käyttöön tämän sinisen langan kanssa. Näitä puikonsitojia en ole vielä ikinä kokeillut, joten siitä tulee uusi kokemus siitäkin.

IMG_3775.jpg

Paketti oli myös Villin vallaton ja siis ihana yllätys. Tämä oli niin hauska kirja, herkullinen ja inspiroiva. Varmasti otan tämän vinkeistä vaarin ja toteutan jotakin, koska jämälankoja kodistamme löytyy.  Hyvä SNY, Taikapöly on kertonut Sinulle meistä jotakin, mitä emme itsekään tienneet...

IMG_3780.jpg

Mikä on söpöä ja isänmaallista väriensä puolesta? SNY:ni tekemä soma neulakirja. Olisitpa hyvä SNY kuulemassa, kun hihkuin onnesta sykkyrässä tämän neulakirjan nähdessäni. Niin kaunis ja toimiva ratkaisu! Mukana todella tarpeellisia neuloja ja sulkimena söpö lankakerä puikkoineen. Olen ihan haltioissani. 

Hyvä SNY, lähetämme sydämellisiä kiitoksia, paketti on täysosuma. Onnellista lokakuuta ja hyvää viikonloppua Sinulle!