IMG_6066.jpg

Hyvää 1. adventtia! Nyt on aika laulaa Hoosianna ja muita joululauluja. Nyt on aika sytyttää ensimmäinen adventtikynttilä. Nyt on myös lupa avata joulukalenterin 1. luukku. Kuvassa minun joulukalenterini. Laatikko on niin ihana, että talletan sen tuleviin kalentereihin. Nytkin se tuli kierrätettynä eli uudelleen täytettynä luokseni. Aitoa Martta-toimintaa!

IMG_6067.jpg

Ensimmäinen luukku antoi ihanan tehtävän ja lankakerän, rauhoittavaa teetä ja silmälasipyyhkeen. Saattaa olla, että aitona Martta-toimintana silmukoin aluksi villapaidan katkenneen langan. Väri saattaa olla aika sopiva.

Kalenterin sain rakkaiden blogiystävien kesken järjestetyssä pikkujoulussa ystävällisessä neulekahvilassa, Lentävässä Lapasessa. Lämmin kiitos sinne ja Kodin Ruhtinattarelle järjestelyistä! 

IMG_6068.jpg

Saimme myös 1. joulukortin, suoraan käteen. Koskettavaa ja kaunista! Ajattelin, että tänä vuonna annammekin joulukortit suoraan käteen, emme postita. Saamme varmasti perille ja aitoja tunteita matkaan. 

Hauskaa joulukalenterivaihdossa oli, että omani kokosin SUUREEN pahvilaatikkoon, minkä oli kävellen kantanut tyhjänä töistä kotiin. Jo samana iltana laatikko oli tyhjennetty ja se pääsi jatkokäytöön, veneeksi. Mahtavaa! Joulu on lasten, rakkauden ja ystävyyden juhla. Antakaamme sydämemme avautua lämpimille tunteille, läheisten muistamiselle ja ilolle.

Hyvää 1. adventtia!