IMG_7137.jpg

Maanantaisin klo 17 kokoontuu Kalevan kirkolla käsityöryhmä ja on kokoontunut jo vuosia. En tiennyt tästä mitään, ennen kuin löysin Silta-lehdestä tiedotteen. Muistan sen maanantain kun työstä tullessa pakkasin sukkapuikot ja vyyhdin lankaa mukaan ja kiiruhdin paikalle. Meni 10 minuuttia jutustellessa ennen kuin pääsin edes esittelemään itseni. Jutustelu nimittäin alkoi kuin vanhoilla tutuilla ainakin, vaikka en tuntenutkaan ketään. Koin heti itseni erityisen tervetulleeksi, siitä suuri kiitos!

Käsityöryhmälle ovat ystävälliset ihmiset lahjoittaneet lankoja. Lahjoituslankana oli paketti taannoin Lidl myynnissä ollutta SIRMIONE sukkalankaa, vyöte kuvassa. Kiitollisena mahdollisuudesta kokoontua ajattelin antaa oman osani yhteiseksi hyväksi ja otin lankapaketin neulottavakseni. Yllätyksekseni lanka riitti 3 pariin aikuisen sukkia ja vauvalangalla täydennettynä pikkuiseen Martta-vauvasukka pariin. Lopulta lankaa jäi vielä 2-3 grammaa. Vien nämä maanantaina mennessäni diakonialle jaettavaksi. Ehkäpä vauvasukat pääsevät kastelahjaksi. 

IMG_7140.jpg

Joka kevät hyasintit ilahduttavat kukkimalla ja tuoksumalla kadun puolella taloa. Ulkona ne eivät aiheuta kenellekään allergisia oireita, mutta ilahduttavat ohikulkijoita. Hyvää viikonloppua!