010-normal.jpg

Saimme kutsun 3-vuotisjuhliin ja lahjatoiveena oli prinsessa-aiheinen pussilakana. Etsimme kolmesta suuresta kaupasta, netistä ja vaikka mistä, mutta lasten kokoista prinsessa-aiheista pussilakanaa ei äkkiä saanut mistään. Aikuisten kokoinen löytyi ja halpa. Päädyimme ostamaan lasten täkin ja tyynyn, kas prinsessa nukkuu vielä pienessä lasten sängyssä ja tarvitsi uudet. Lisäksi ostimme kauniin vaaleanpunaisen pussilakanasetin sekä prinsessa puuhakirjan. Isäntä sai ohjeet myydä nämä Prinsessa-varusteina päivänsankarille.  Asian selventämiseksi tein pienen kruunun eilen ja kovetin sen yön aikana, liima-vesi seoksella.

006-normal.jpg

Tässä kruunu ylösalaisin, tämä on tarkin kuva siitä. Kooltaan kruunu on pieni ja pysyy päässä kuminauhan avulla. Alareunassa on verhoissa käytettävä kovikenauha ryhtiä ja pyöreää muotoa antamassa. Lanka on Novitan Silver. 

Lankalaihikseni siis etenee vaihtelevasti, uutta lankaa tuli kaupasta kaksi kerää tämän lisäksi, mutta vanhaa varastoa keveni 90 g eräisiin myöhemmin esiteltäviin asioihin. Lisäksi korjasin ystävättäreni tumpun muutamalla jämällä neulomalla puolet peukalosta uudelleen, kun se oli hiukunut puhki. 

035-normal.jpg

Prinsessan juhlissa saimme kotoisen aterian lisäksi näin ihanaa kakkua! Kynttilät olivat Prinsessan jäätelökulhossa, niistä ei kuvaa, kas jäätelö katosi nopeasti.