IMG_4743.jpg

Emännällä on omat mieltymyksensä, enkä nyt tarkoita lankoja. Emäntä rakastaa erilaisia saippuoita. Kuvan ylempi saippua on erittäin onnistunut lahja SNY:ltä, ihan nappihankinta! Mukavasti toimi miehenkin iholla, käytettiin jo loppuun. 

Alempi saippua tuoksui voimakkaasti ja sitä tuoksua Emäntä kehui jokaisella saunakerralla. Tervasaippua on hankittu Oulun kauppahallista, sieltä kivasta pikkuputiikista matkamuistoksi. Se oli se teatterireissu. Oulun kauppahallista saatiin muuten todella herkullisia eväitä matkalle ja iltapalaksi. 

Tänään tuli kylppäriin taas uusi saippua, nyt jokin kukka... ja tuoksuu... No, Emäntä tykkää tuoksuista, joten kyllä täällä Isännän kelpaa, lankojen ja tuoksujen keskellä pyöriä ja antaa kätensä käytettäväksi. Viime viikolla sain ojentaa vasemman käden muotiksi ja nyt on oiken käden vuoro.  Arvatkaa vaan, mitä täällä neulotaan? 

Ostin kimpun keltaisia tulppaaneja maljakkoon, ulkona satoi räntää.  Emännälle avuksi ojennan taas oikean käteni. Tsemppiä jokaiselle Isännälle!