IMG_7290.jpg

Kuvassa Vauvakassiyhdistys Vaaka ry keräyssatoa pakattuna valmiiksi joululahjoiksi. Paketissa sukat ja kynttilä tms pieni muistaminen. 

IMG_7292.jpg

Käsistään kätevät neuleystävät jakoivat joulukalenterit keskenään. Kuvassa yksi luukku: No onkos tullut kesä, nyt talven keskelle? eli kehäkukan siemeniä ja näppärä suihkepullo avuksi esikasvatukseen. Suloista!

IMG_7293.jpg

Lyhyttukkaisena on hiuksiin vaikea kiinnittää mitään, mutta sain ihanat pinnin ja soljen. Kuvausalustana kauniita muistilappuja, erottuvat vain vähän.

IMG_7295.jpg

Kortissa on jotakin niin arvokasta ja kaunista: Jaa osaamistasi! Jaettu ilo on kaksinkertainen ilo. Kalenteri toi teetä ja suklaata. 

IMG_7296.jpg

Minulla on ollut kauan kerä mohairlankaa odottamassa käyttöä. Neuloin siitä SUMU-tuubihuivin Hopeavilla neulepodcastin ohjeella. Lahjoitin tämän seurakunnan vapaaehtoistoimintaa tekevälle henkilölle lämmöksi pyöräilyyn. Hyvä lanka sai arvoisensa käytön.

IMG_7297.jpg

Tässä on toinen versio, minun kolmanteni, SUMU- tuubihuivista. Tämän annoin lahjaksi työtoverille. Hän puki sen pikkuiselle tyttärelleen. Lanka on suloisen pehmoista helmen harmaata merinoa. 

Tähän tapaan on joulukuu kulkenut. Työtä ja käsitöitä, muistamisia saatu ja annettu, välillä kiirettä ja jouluna ihanaa rauhoittumista ja lepoa. Työn alla on koko ajan ollut iso projekti, mutta siitä kerron, kun se ensi vuonna valmistuu. 

Oikein hyvää joulun jatkoa ja pian vaihtuvaa uutta neulevuotta 2023!