IMG_3034.jpg

Saimme näin ihastuttavan ja taidokkaasti toteutetun lahjan Jagulaarilta. Itsekirjaillut kirjanmerkit. Kuva ei kerro miten huolellista ja kaunista ristipistotyötä nämä ovat.

IMG_3041.jpg

Pienille kaksosille yirtän ehtiä neuloa joululahjaksi sukat, ensimmäiset sain juuri valmiiksi. Lanka Drops Baby merino SNY:ltä saatu. Toiset yritän vielä ehtiä neuloa, jouluna viimeistään. Täytyyhän sitä joulunakin olla käsityö?

IMG_3043.jpg

Teetee Alpakasta rusettisormikkaat ilma rusettia. Kaksi kerää lankaa riitti hyvin, puikot nro 3 bambua ja lanka on oikein miellyttävää neuloa. Sormikaspuikkoja käytin, niitä 10 cm pituisia, vähän haasteellisia mutta hyviä. 

Kävimme tänään Äitini luona viemässä joululahjan, Lapuan Kankureiden taskuhuivin, jonka ostin Savonlinnasta. Pesimme samalla hänen liesituulettimensa. Hän on reipas ja toimelias, mutta kipeä olkapää estää käden ylös nostamisen.

Lauantaina kävimme torilla ostamassa juurekset ja taisi sieltä löytyä jotakin hauskaa lahjaksikin... Joulutorttutaikina odottaa pakastimessa valmiina ja jääkaapissa luumusose, molemmat itsetehtyjä. Tulevina iltoina on leipomista tiedossa. Oiekin rattoisia jouluvalmisteluja teille jokaiselle!