IMG_5647.jpg

Yhtenä arkisena päivänä posti toi kaksi kivaa juttua: Kortin SNY:ltä ja siihen teipatun kivan avaimenperän sekä uuden Martta-lehden. Kortin alla Martta-lehden käsityöohje: kukkapanta virkaten.  Kortti on niin kaunis ja toi iloa! Virkkaaminen ei ole minun juttuni, mutta nuo kukat ovat hurmaavia.

IMG_5648.jpg

Tänään tuli paketti pullollaan iloa ja yllätystä eli toukokuun SNY-lähetys. Todellista taikaa on taas ilmassa: Rakastan tervasaippuaa ja Minna Immosen kuvia. Kuvassa siis punainen vihko omien tarinoiden kirjoittamsita varten. Kortti on kaunis ja siellä herttainen viesti SNY:ltä.

IMG_5649.jpg

Lisää kaunista roosaa lankaa, mitä aiemmissakin paketeissa,sekä kerä valkoista, hienoa. Lisäksi jännää merino-puuvillalankaa jota mielin puikoille juuri nyt. Kysyinkin Isännältä, mitä hän arvelisi nyt tarvittavan? 

Kierrätysteemalla SNY lähetti edukuntavaalimainoksen ajettuja siemeniä sekä pikkuisen lankaa. Herkkuna terveellistä ruista. Todella kauniisti oli paketti kääritty vanhan kalenterin luontokuviin. Kierrätys on toteutettu kauniisti tässä paketissa. Paketti on mieluinen, kaunis ja hyvin koottu. 

Lisäksi on pääsiäismunan sisuksia, jotka odottavat lapsivieraita. Luvassa on kiva, jännittävä leikki! 

Lämmin kiitos SNY, todellinen taikapaketti! 

IMG_5641.jpg

Tämän suklaa-mansikkakakun myötä toivotamme hyvää viikonloppua ihan jokaiselle. Ilmassa on toukokuun taikaa!