IMG_5356.jpg

Kuvassa kaulahuivi kahdesta kerästä jotka jäivät jäljelle. Päällä pyöröpuikot mitkä ostin tälle langalle. Ihanat käyttää! Huivissa oli 9 silmukkaa ja neuloin 2 oikein kaksi nurin ja aina välillä yhden kerroksen oiken estämään neuleen rullantumista. Tosi kiva tuli, pehmoinen ja lämmin vaikka keinokuitua onkin. 

IMG_5355.jpg

Kauppaan oli tullut kaunista lankaa ja se houkutteli minua. Kuulinpa sitten radiosta että Koukkuniemen vanhainkotiin kerätään lämpimiä, konepestäviä asusteita joululahjoiski asukkaille.  Neuleet voi toimittaa kirjastoihin 15.12.18 mennessä ja varsinaisen keräyksen on käynnistänyt vanhainkodin oma kirjasto! Sain siis hyvän syyn ostaa edes yhden kerän tätä lankaa. Ihanaa neuloa! Tykkään kovasti.

Sukat puikoilla 3½, 13 s puikolle alkuun ja niillä 6 krs ainaoikein neuletta, sitten vähensin sillmukat 12 silmukkaan puikolla. Vartta neuloin yhteensä n. 36 krs. Yksi kerä riitti ja tuli tarkalleen samanlaiset molemmista sukista. Olen erittäin tyytyväinen! Lankahan on siis Novita 7 Veljestä, kausiväri JOULUAATTO. Vielä kun saan jostakin itsetehdyn joulutervehdyksen tähän...

Muistelen kaiholla, kuinka Vauvakassiyhdistys Vaaka ry vei Koukkuniemeen Tilkkujen Yönä runsaasti tilkkupeittoja ja muita neuleita yhteensä 452 käsin tehtyä tuotetta. Tällöin oli vuosi 2007. Olimme edelläkävijöitä. 

Neulominen on arvokas ihana taito ja harrastus. Erityisen arvon se saa, kun antaa itsetekemäänsä lahjaksi tarvitsevalle. Kenelle sinä annat neuleitasi?