IMG_5437.jpg

Luukku nro 16 toi kaksi suloista, nauhoilla suljettavaa projektipussia. Toinen on hiukan isompi. Näihin on hyvä laittaa sukka-tumppu- ja myssyneuleet kuljetukseen ja muuten vaan. Tähtikaleteri toi somia huopakuusia. 

IMG_5439.jpg

Luukut nro 17 toivat kaksi kettukarkkia, ne Isäntä nappasi... Yhteiseksi iloksi tuli lumous. Vadelmapaloja ja tummaa suklaata... Nämä saavat vielä odottaa joulua... uskoisitko? 

IMG_5440.jpg

Tähtikalenteri toi hakaneuloja, hyvä! Toisesta kalenterista tuli taas jotakin ihan huikeaa: Lammasmitta ja kissaviivotin! Teetä saatiin taas nautittavaksi. 

IMG_5441.jpg

Tähtikalenteri toi hauskan sähköjohtojen sidontatelineen. Joulukalenterin luukku tarjoaa vaikka mitä kivaa: Hopealnkaa kirjailuun, nallenappeja pineiin vaatteisiin somisteeksi, käsintehty merkkejä neuleisiin kiinnitettäväksi ja teetä. 

IMG_5442.jpg

Tänään taas herkutellaan, kuivattuja karpaloita. Tähtikalenteri kertoo, että neljä yötä jouluun ja tarjoaa neuloja käsitöihin. Niin ihania kalentereita! Lämmin kiitos molemmista. 

Neljä yötä jouluun ja Isännän kalenterineule on vielä puikoilla...Tontut liikkuvat siellä täällä, vai mitä tuumit tästä?

IMG_5444.jpg

SNY:ni lahjoittamat tontunovet askarreltiin sunnuntaina ja saimme eilen viestin jossa ne ovat jo käytössä. Ovien edessä on tulitikuista tehdyt tikaat ja asukkaat ovat paikalla. KIITOS SNY!