Lopultakin sain valmiiksi kaksosten neuleasut, joista housut ovat olleet odottamassa jo kauan. Harmaa lanka loppui kesken, mutta keltaista riitti lisäksi. Housuihin kului n. 350g koska tein niistä tarpeettomankin korkeat ja nuttuihin lähes 400g eli reilua kokoa neuloin nekin. 

010.jpg

Vaikeinta oli löytää napit. Merleton ihana myyjätär auttoi ammattitaitoisesti, olen tosi kiitollinen hänelle, jälleen kerran!

008.jpg

012.jpg

Työkaverin valmistujaisjuhlat olivat hänen näköisensä, tyylikkäät ja rennot. Hänelle oli hankittu ihan lahjakin, mutta koin, että jotakin erityistä olisi vielä hyvä antaa. Niin päätin, että neulon sukat oman ammattikuntani lahjana. Inspiraationa oli hänen asunsa juhlassa, ruskeat housut ja korkokengät sekä kermanvaalea pusero. Liittyen Lankapaastoon löysin langat omasta kaapista! Tämä selittää, miksi kaapissa on hyvä olla lankaa... ei sitä aina kaupaan kerkiä kun tarve yllättää... Siis juhlat oli viikko sitten ja nyt on valmiit sukat. Olin tänään kampaajalla ja neuloin koko tukanlaiton ajan, IHANAA!

015.jpg

Hiirenhammasreuna Novita Wool, samoin kantapää, muutoin teetee Pallas painoa 80g, puikot nro 3½, Cubics, 13 puikolla, koska lahjansaajalla on sirot maratoonarin jalat. Sivussa kulkee palmikkoraita ja nämä ovat siis oikean ja vasemman jalan sukka!

003.jpg

 

Krookukset kukkivat pihassamme näin  suloisesti alkuviikosta. Nyt on kuvakin siirretty. Niitä oli muutama pieni valkoinen ja yksi violetti.