IMG_3881.jpg

 Syksyn viimeinen  SNY-paketti saapui kertoen jotakin hyvin arvokasta: SNY:ni on taitava, huolellinen ja erityisen lämminsydäminen SNY! Paketti kertoo myös mihin hän on kaiken vapaa-aikansa käyttänyt. Hän on ahkerasti neulonut tumppuja ja sukat. 

IMG_3879.jpg

Katsokaa miten upea kavalkadi neuleita! Näissä on myös perinteiset joulun värit, tumpuissa harmaat, sukissa punaista ja vihreää. Nämä ihanat neuleet pääsevät lämmittämään pieniä käsiä ja vähän isompia jalkoja. 

IMG_3882.jpg

Paketti oli pullollaan kaikkea ihanaa. Kauniit tuoksuvat helmenhohtoiset kierrekynttilät, jokaiselle adventtisunnuntaille omansa eli neljä! Kerä kaunista paljetti galaa, juuri kun ajattelin sytomyssyn tekoa. Kaksi suloista tekemispakettia Pupuliini ja Kisuliini. Tulisikohan näistä pehmot kaksosille vai minne nämä pääsevät valmistuttuaan? Mukana oli myös nätisti pakattu tulitikkurasia, kertoen SNY:ni askatelutaidoista.

IMG_3884.jpg

Olen koko ajan sanonut, että SNY-emo on lähettänyt Taikapölyä parilleni, mutta se taitaakin olla TÄHTIPÖLYÄ! 

Sydämelliset kiitokset, tämä on ollut ihana SNY-syksy, ystävämme Pöllö!  Jokainen paketti on ollut ajatuksella ja lämmöllä koottu, tuonut iloa ja valoa arkeemme. Suloista joulua teidänkin sohvalle!