IMG_6694.jpg

Ostettiin kotiin muratti. Annoimme sille ihan ensimmäiseksi suihkun ja sitten se pääsi amppeliin olohuoneen ikkunan eteen. Nyt toivomme sen viihtyvän kodissamme. Edellisen postauksen kukka kukkii sen alapuolella ja voi toistaiseksi hyvin.

IMG_6695.jpg

Luonnossa on alkanut ruska kauniinen väreineen. Oli hauska huomata, että minulla on juuri samaa väriä puikoilla.

IMG_6697.jpg

Sinisen sohvan edessä on sohvapöydällä ja sen alla runsaasti lankaa. Muutama jämä alkoi huudella haluavansa puikoille. Tämä on juuri se syy, miksi lankaa on esillä. Lanka kertoo miksi haluaa muuntua ja milloin!  Ensimmäisen myssyn pinta on verkkoneuletta. Tämä on Filocolanan Tiliaa. Pyöröpuikko nro 3, 60cm ja 140 silmukkaa. Painoa 42 gramma ja ihan tyköistuva myssy tuloksena. Suloisen pehmoinen!

IMG_6699.jpg

Toinen paksumpi jämä sopi värinsä puolesta hyvin yhteen. Neuloin ensimmäisen jämän kaksinkertaisena, 120 silmukkaa, pyöröpuikko nro 3½ , resoriksi niin pitkälle kuin lankaa riitti ja toinen lanka jatkoksi. Molemmissa myssyissä verkkokuvio, helppo ja hauska neuloa. 

IMG_6696.jpg

Tässä kuvassa värit ovat lähinnä oikein. Molemmat myssyt ovat pehmoisia ja mukavia. En jätä näitä itselleni, vaan annan eteenpäin. Olen oikein tyytyväinen, että nämä hyvät langat on nyt neulottu!