IMG_7017.jpg

Kannatti laittaa lankoja esille isoon lasipurkkiin. Vaikka purkin kansi oli tiukasti kiinni, langat alkoivat puhua neulekieltä.  Otin keittiövaa`an avukseni ja tarkasti punniten neuloin sukkaparin hyödyntäen monta hyvää ja lämmintä suomenlampaan villasukkalankajämää. Neulominen oli nopeaa, kun puikot on nro 3½, neliskulmaiset puiset. Päättelyyn käytin virkkuukoukkua. Harmaa jäi vielä pikkuinen pallero. Kärjen keltaiset raidat on kasvivärjättyjä jämiä ja niiden väri poikkeaa toisistaan, muuten sukat on tarkalleen samanlaiset ja saman kokoiset.

IMG_7016.jpg

Mitähän sinne purkkiin nyt laittaisi? Ihan vaan kauniisti esille ja pölyltä suojaan. Oikeasti minulla on tekeillä isompi neule, mutta tumpputilauksen myötä se jäi odottamaan. Tumppulankoja on vielä esillä olohuoneessa, ihan vaan inspiraatiota tarjoamassa. 

Anna Kässäpuoti neulepodcastissa Haastoi käyttämään suomenlampaan villalankajämät neuleisiin. Katselin podcastiaan ja huomasin olevani oikeaan aikaan neulomassa sukkiani, mitkä olin siis aloittanut ennen katselemistaan. Ota sinäkin jotakin kaunista lankaa puikoille elokuun virkistykseksi!