IMG_5704%20%282%29.jpg

IMG_5706.jpg

IMG_5710.jpg

IMG_5709.jpg

Lauantaina oli K.I.P eli julkineulontapäivi ja vietin sitä lankakaupassa mukavassa seurassa.  Päivän aikana satoi vettä ja ukkosti, joten metsäkävelyt jäi tekemättä ja tuli neulottua.

Isäntä vei minut itselleni täysin vieraalle alueelle, tehdasvierailulle. Sieltä muutama kuva. Koneita sai käyttää, siellä oli suuri hiekkalaatikko sitä varten. Joku poika siellä kauhoi taitavasti hiekkaa. Me osalistuimme kiertokävelylle. Olen vaikuttunut! Koneet oli todella hyvin varustettuja, jopa kaiuttimet löytyi! Eräs vanhempi mies siinä kertoi, että hänen työuransa alussa oli jostakin merkistä löytynyt jopa tuhkakuppi... Pikkuisen hymyilytti. Sanoin hänelle, ettei taidettu keuhosyövästä tietää siihen aikaan? 

Vierailu oli oikein onnistunut. Tarjosivat ihanaa hernekeittoa, minkä oli kokannut Kauppahallin Kotiruoka, samoin lätyt. Herkullista!

Kuten kuva kertoo, en lähtenyt tyhjin toimin pois. Ostin suloisen bodyn, työkaveri odottaa vauvaa. Tämä annetaan hänelle lahjaksi ja jotakin muuta kun jää kesälomalle. 

Sunnutaina yritin tavata Pöllön, mutta ei onnistunut. Todisteena kuva Siuron kosken rannalta tervakukista ja iloinen vilkutus hänelle!

IMG_5708.jpg