IMG_7334.jpg

Näin pitkälle neuloin, ennen kuin suostuin uskomaan ettei homma toimi. Täytyi purkaa ja aloittaa uudestaan, ainakin kahdesti. Tuntuu, että nykyään neulon kaiken ainakin kahdesti eli puran jokaisen aloituksen ja teen uudestaan. 

IMG_7337.jpg

Välillä kävin torilla ostamassa juureksia. Poikkesin ostamaan myös perinneruokaa, eli mustaa makkaraa puolukkahillolla. Tuote pakattiin huolellisesti ja oli ihan sopivan lämpöistä nautitavaksi kotona. 

IMG_7343.jpg

Lopulta sain valmiiksi kaksi paria tossuja. En näitä mitenkään viimeistele enkä huovuta, ovat mielestäni ihan käyttövalmiita. Materiaali on jonkun seurakunnalle lahjoittamaa Aino-lankaa. Ei näiden pohjat kävelyä kestä, kuluvat pois, mutta ovat lämpimät vierastossut. Harvemmin sitä lyhyellä vierailulla pelkästään kävellään ja tossun pohjia kulutetaan sisällä.

Näiden tossujen myötä kodista kului kolme kerää lankaa, mikä oli hyvä juttu. Tossujen neulominen myös auttoi suunnittelemaan isompaa projektia mikä onkin nyt puikoilla. Tossut vien lahjoitettavaksi, kuten lahjalangalle sopiikin.

Onko sinulla prosessineulontaa?