IMG_4012.jpg

Olen neulonut Lankapaaston innoittamana kahdet palmikkosukat. Molemmat parit menevät Vaaka ry tämän vuoden käsityöprojektin mukaisesti lahjaksi tarvitseville varpaille kotimaassa. 

Tummanpunaiset sukat aloitin odotellessani ja pelätessäni ensiavussa. Yksi kerä lankaa ja 10 sukkapuikkoa antoi käsille työtä ja auttoi voittamaan pelon, tukemaan muita odottajia ja pitämään yllä hyvää mieltä! Lopulta asiat hoituivat ammattitaidolla ja hyvin. Olemme kiitollisia.

Varsi on neulottu eri langasta kuin terä, mutta väri osui ihan nappiin kohdalleen. Näihin kului yhteensä lankaa paaston aikana 135 g. Olen siis kuluttanut varastoistani tähän mennessä 335 g. 

Monella on varastoissaan runsaasti lankaa odottamassa käyttöä. Tekisi nyt mieleni ehdottaa jokaiselle Lankahamsterille: Nyt on lupa nauttia langoistaan. Upota kätesi lankakerien sekaan, kylve lankakerien keskellä tai peitä itsesi lankakerillä! Taatusti saat runsaasti elämäniloa ja innoitusta, väri-ja lankaterapiaa koko keholle! Uskallatko tehdä niin?