IMG_3687.jpg

Kuvassa lehtipitsinen pellavatabletti. Kuvassa se on poikittain. Lehti aihe on Syyskuun Haaste Silmukan ytimestä-blogissa.  Yritin ensin neuloa lehtiaihetta tuoreimmasta Novita-lehdestä, mutta ei luontunut.  Tämä koivunlehtipitsi on varmasti parempi vaihtoehto.

Haasteen tarjoavat ihanat  Sini blogista Pipon ytimestä ja Silmukan saalistaja blogista Silmukan saalistus, kiitos heille!

silmukanytimestahaaste.jpg

Koska pellavalankaa oli yhteensä kolme kerää, syntyi myös kolmas tabletti. Jokaiseen käytin pitkiä puikkoja nro 3½, 70 rs ja neuloin rennosti edestakaisin ja nautin! Toistaiseksi olen vain päätellyt langanpäät, en prässännyt enkä muutenkaan käsitellyt tabletteja, mutta otamme ne yhdessä käyttöön, oikenevat varmasti kivasti lautasen alla. 

IMG_3686.jpg

Poikittain on tämäkin tabletti ja sen pitsi on minulle hyvin mieluinen. Tässä on reunoilla palmikkoraidat. Meillä on nyt siis uudet syksytabletit. Aiomme vaihtaa keittiöön myös syksyverhot. Miten sinä muutat sisustusta syksyiseksi?

IMG_3688.jpg

Ihana kortti tuli tänään, kiitos! Hiukanko hymyilyttää, en taida enää mahtua kouluaikaisiin koruihini, ainakaan siihen luokkasormukseen... Oikein ihanaa syksyviikonloppua teille kaikille!