IMG_5525.jpg

Posti toi näin ihanan tervehdyksen ja viestin: Satuin näkemään kun Emäntä ja Isäntä olivat päiväkävelyllä. nappasin kuvan. Eikös olekin onnistunut. KIITOS! Tulimme todella hyvälle tuulelle. 

IMG_5520.jpg

Vaatimaton eli tumma kuva ihanasta kakusta mitä lauantaina saimme. Reiät on kynttilöistä jotka oli jo puhallettu kahden tytön voimin sammuksiin, suloista.

IMG_5522.jpg

Yllättäin löysin Tokmannilta ruusuköynnöksen, 193 cm. Ostin sen ja se pääsee wc:n putkien peitoksi korvaamaan vanhaa jo katkeillutta köynnöstä. Idean sain kerran kesälomalla kahvilasta mikä oli vanhassa kansakoulussa, Kuusamossa. Kauniit sisutusideat saa vapaasti omia. 

IMG_5523.jpg

Näin suloisia vaaleanpunaisia ruusuja.  Hankimme vielä jostain läpinäkyvia tai valkosia nippusiteitä tms millä tämän kiinnitämme. Puhdistus pölynimurilla tai ajoittain suihkutus, varovasti. 

IMG_5524.jpg

Tänään ostettiin kotiin ruusubegonia kevään merkiksi. Kerrostalon piha on hurja luistinrata, sitä Isäntä hiekoitti taas kerran. Tänään on ihana aurinkoinen päviä, mutta ne kuvan nastakengät ovat tarpeen.  

Vielä ehtii ilmoittautua SNY-kierrokselle, hop, hop!