005-normal.jpg

Loppiaisena seurasimme lintulaudallamme vierailevaa notkeaa telinevoimistelijaa. Kaveri kävi piilottamassa siemeniä koivun juurelle haravoitujen lehtien sekaan. Sanoin Isännälle, ettei lehtiä voi keväällä poistaa, täyttyy lisätä multaa, saadaan auringonkukkia.... Ehkäpä yritän kasvattaa auringonkukkaa jossakin kolossa oikeastikin.  Hauska kaveri ja meidän mielestä jokainen eläin saa syödä siemeniä, koska niitä on niin hauska seurata!

007-normal.jpg

Kuvassa jäännöslangoista neulotut pienet sukat, 43 g ja toinen pipo edellisen postauksen Silmukan ytimestä-haasteeseen. Lämmin kiitos kauniista kommenteistanne! Tämä pipo lähtee Sytomyssyksi, niitäkin tarvitaan, varsinkin kun pakkanen alkoi. Saatan neuloa toisenkin, kun vauhtiin pääsen, jämälankoja riittää. Debbie Bliss ihanan pehmoista vauvaneuleisiinkin sopivaa lankaa kului 51g. Pikkuisen huonosti meni tuo yläosa, mutta se istuu hyvin päähän. Yritin käyttää kolme jämää loppuun ja purkasin ylä0san ja neuloin uudestaan. Lopusta langasta virkkasin tähden, jonka sitten hukkasin ennen  valokuvausta. Liitän mukaan korttiin, jos löydän. 

Blogi on ollut hiljaa ja hiljaista on kodissammekin: ääni meni flunssassa. Öisin kyllä yskittiin loppiaisena molemmat, melkein kilpaa. Onneksi Isäntä ymmärtää pienestä viittomastakin, mitä ajattelen...Ehkä huomena voitaisiin taas puhua molemmat?

Kuvassa on myös häälahjaksi saamamme maljakko, nyt tulppaaneissa kertomassa lisääntyvästä valosta. Luntakin satoi eilen. Hyvää ja reipasta oloa ja eloa teille jokaiselle, pysykää terveinä!