002.jpg

Aikanaan hankin meille aina joulukalenterin, jotta Isäntä näkee milloin joulu tulee. Ihanainen SNY on pannut merkille tämän puuttuvan taloudestamme ja hän lähetti sen meille. Ohjeena oli avata vuorotellen luukkuja. Kädet on hyvä pestä ensin, jos on tullut tehneeksi jotakin remonttia...

Itsenäisyyspäivän kynttilät on sellainen pieni, arvokas juhlan merkki, jokavuotinen perinne. Huomen avoidaan myös herkutella marjasuklaalla, tai joskus tulevina päivinä. Suloista vaaleaa lilaa merinlankaa, tätä en tuntenutkaan ennestään.

003.jpg

SNY:ni oli etsinyt ihanan kirjan Rakas villasukka, erittäin sopiva ja mieluinen lahja! Jouluksi säästämme tämän kivan paketin... kyllä, olemme ravistelleet sitä! 

SNY halusi panostaa Vaaka ry:n paikalliseen keräykseen ja lähetti pyykinpesuainetta liitettäväksi Yksinäisen vähävaraisen Joululahjakassiin. Hyvin ehtii, kassit menevät maanantaina 7.12.15 diakonialle jaettavaksi. Nappi ajoitus siis! Kiitos hyvä SNY! Muistamisesi ovat joka ainut olleet erittäin onnistuneita, runsaita ja kauniita.