IMG_4684.jpg

On syksyomenoiden aika ja kiitollisena olemme niitä vastaanottaneet, lahjaksi saatuna. Jokunen omenapuun omistaja on jättänyt kadun varteen vapaasti otettavaksi, ihanaa!

Kuvassa valmistuneet villasukat, Novitan Nallea, jonkun ajan takaa, jonkun toisen lankaa ja nämä menevät Vaaka ry joululahjapussiin nuorelle aikuiselle. Mukaan pussiin pakataan suklaalevy ja hammasharja, tahna ja ehkä vielä jotain muuta tosi tärkeää. Asia on vielä auki, mutta sukat ja nuo muut osat on jo sovittu. Puikot nro 3, silmukoita 15 puikolla ja varressa kaksi oikein kaksi nurin kaksi kerrosta ja väliin kaksi kerrosta oikein. Terä sileää ja siinä näkyy kauniisti langan raidat. Kantapään tein toisesta lankajämästä yksivärisenä ja se olikin hyvä ratkaisu.

IMG_4682.jpg

SNY:n neuloma pikkuinen sydänliina on alustana näillä tumpuilla. Liinaa käytettiin tänään kun meillä oli vieraita ja se herätti heissäkin ihastusta. 

IMG_4683.jpg

Nämä ovat siis tumput. Neulottu nro 3 zing 15 cm pituisilla sormikaspuikoilla. Lankana Viking BABY ULL. Silmukoita varren kuviossa 11 puikolla, resorissa 10 ja terässä 9. Peukalossa 14 silmukkaa ja 10 krs:ta. Yritin tosissani tehdä pienet! Saajana on työtoverin vastasyntynyt poika, jolla painoa yli 4 kg eli komea kaveri! Vien nämä huomena töihin, katsotaan mitä muut sanovat. Nyt ei ole mitään puikoilla....