IMG_3975.jpg

Ystävättären Äiti on sairaalassa ja välillä kovin levoton. Hän joutui sairaalaan ennen joulua eikä enää kykene palaamaan kotiin. Arvelin, että muhvia voisi kokeilla. 

Alunperin oli aloittanut ihanasta harmaasta ja valkoisesta neuloa myssyä, mutta päädyinkin neulomaan satunnaisesti muhvia. Harmaan langan parina on jämä ihanaa Karismaa ja sitten jatkuu harmaan kanssa sama merinovilla valkoisena. Valkoiseen neuloin palmikkoa, korinpohjaneuletta ja kolme vinoruutua toistaen punaisia vinoruutuja. Vinoruutu muistuttaa Pohjanmaasta saajaansa.

IMG_3974.jpg

Tietoisesti kavensin valkoisen pään resorin kapeammaksi. Vuori on suloisia pehmoisia, ihan käyttämättömiä gollege- ja trikoopaloja, joihin ompelin räyhelöhuivilankaa rypyttäen, tosi pehmoista sekin. Vuoriin ompelin myös muutaman napin. Ystävättäreni saa sitten lisätä niitä tarvittaessa. Vuorin tarkoitus on estää sormia juuttumasta lankajuoksuihin, vaikka ne lyhkäisiä ovatkin ja antaa käsille myös miellyttävää tunnusteltavaa. Vuorin päihin ompelin kuminauhakujat vähän kiristämään. Valkoisen osan sileään osaan ompelin eräästä tilkkuprojektista liian pienen tilkun taskuksi, 7 Veljestä. Taskuun pujotin punaisella langanpätkällä kultaisen sydämen. Sydän kertokoon, että muhvi on rakkaudella ja ystävyydellä tehty! 

IMG_3981.jpg

Tämä oli hauska projekti ja syntyi ilman tarkkaa etukäteissuunnitelmaa ja sain siihen liitettyä erilaisia osia, joita löytyi varastoistani. Kolme ihanaa lankakerää kului pois keventäen osaltaan varastojani, sekä muutaman nappi. Lisäksi tämä toimi hyvänä välityönä, kun työstän sitä vaaleanpunaista itselleni.

IMG_3982.jpg

Seuraava projekti tuleekin olemaan sukkien neulominen tytöille, naisille ja 1-3 vuotiaille lapsille, tämä tiedoksi tulevalle SNY:lleni! Ehkäpä haluatkin neuloa vapaaehtoisprojektiin näitä sukkia?