Tammikuu ja puikot kilisevät entiseen malliin Sinisellä sohvalla, vaikka valmista ei vielä olekaan esiteltäväksi. Puikot kilisevöt, koska nyt on metalliset Addlin pitsipuikot, siis pyöröt käytössä. Toinen neule taitaa olla hiilikuitupyöröpuikoilla tms. No, laatupuikoilla joka tapauksessa. IMG_3924.jpg

Tähän kun pääsin, purkasin ja neuloin uudestaan. Kuten näkyy, puikot on jo poistettu. Alkuun 104 silmukkaa, puikot koko 3. Blend bambu lankaa ja tulee niin suloisen pehmoista. 

IMG_3927.jpg

Käytiin kylässä ja tavattiin näin komea Lumiukko. Yöllä oli Lumiukko jäätynyt ja porkkananenä oli kadonnut, peräti kodin ikkunan alta eli pihasta. Isäntä auttoi Prinsessaa tekemään uuden nenän, lumesta. Huomaathan tikkukädet? Päässä on ikäänkuin hiukset oksista, mutta eivät oikein erotu pensasaitaa vasten.  Porkkanat on terveelllisiä, muistathan syödä sellaisenaan?

IMG_3930.jpg

Prinsessan mekot oli esillä. Emäntä haaveili sovittavansa.... Parasta kuitenkin palata maan pinnalle kuumailmapallomatkalta ja tarttua pyöröpuikkoihin. Suloista, reipasta ja terveellistä tammikuuta ihan jokaiselle! Muistakaa siis maistaa porkkanaa ja hedelmää, luistaa neulominen ja Lumiukon teko paremmin.