IMG_4741.jpg

Hyvä SNY, tiedän että jännittää odottaa viestiä paketin vastaanottamisesta ja lukea mitä siitä on tykätty. Joulu on salaisuuksien aikaa, ja siksi joululahja avataan vasta aattona ja vihreät kuulat pääsevät myös kuusen juurelle...

IMG_4742.jpg

Teemaan lumenvalkoista ja hopean hohdetta, olit keksinyt kerrassaan kauniin sisällön. Hopealankaa, vau! Kimaltavaa lankaa ja kaksi kerää puhtaan valkoista teetee pallasta, ylellistä! Tuikkuja olet aiemminkin lähettänyt ja ne on kaikki hyvillä mielin käytetty tuomaan valoa pimeisiin syksyn iltoihin.

Puolukkasaippua on niin minun näköinen juttu!  Sydänkoristeen laitoin oveen näin jouluviikon alkamisen kunniaksi. Turkoosin sininen liina otetaan tabletiksi sen käytössä olevan valkoisen kaveriksi. Niin kaunista neulekäsialaa! Ne pinkki ja turkoosi virkatut liinat ovat myös käytössä tabletteina.  

Vuotta on hyvä vaihtaa tinaa valaen, mahdollisesti. Olet tarjonnut todella onnistuneen SNY-syksyn, kiitos! Olisin toivonut yhteystietojasi, voisin muistaa sinua myöhemmin kortilla. 

Langoista neuloutuu jotakin talven mittaan, jotakin kaunista. Sinulla on hyvä lankakauppias ja se on todella tärkeä  apu käsitöiden tekemisessä. Hyvää joulua ja kaunis kiitos, SNY!